U velikoj sali amfiteatra na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija – Univerzitet Singidunum u Valjevu, održano je unikatno predavanje:  FENG SHUI MEDICINA – Sandra Drinčić

Ključna tematika predavanja bila je: ,Uticaj prostora na zdravlje čoveka i rad sistema unutrašnjih organa.’

Čovek ne može da obitava bez uticaja prostora u kojem živi. Sve fizičke, mentalne, energetske i spiritualne stvari iz nekretnine u kojoj živi, utiču na rad sistema unutrašnjih organa. Takođe, nije svejedno da li osoba živi dugo godina u staroj kući ili se preselila na neko drugo mesto.

Univerzitet  Singidunum – Fakultet zdravtsvenih i poslovnih  studija,  Valjevo,  i Centar za obrazovanje neformalnog obrazovanja ,Feng Shui Institut Sandra Drinčić’ organizovali su  jedistveno predavanje na temu medicine stanovanja.

Da li je prostor koji koristite u skladu sa pravilima zdravog sistemima stanovanja?
Kakav je uticaj prostora na život i zdravlje ukućana?
Dijagnostika na osnovu povezanosti sistema unutrašnjih organa i konstrukcije doma!
Medicina stanovanja (čovek – prostor).
Određeni zdravstveni problemi i njihov uzrok od uticaja dela prostora?!

Uticaj prostora na zdravlje i rad unutrašnjih organa njegovih korisnika, kroz unikatnu studiozno analitičku povezanost unutrašnjih organskih sistema i anatomije doma, bilo je jedinstveno. Sa druge strane, zadovoljstvo i čast da na ovakvom mestu, medju predivnim ljudima koji su stigli iz mnogobrojnih gradova Srbije, bude toliko vrhunskih lekara različitih specijalnosti, oduševilo je ceo organizacioni tim. ✔

Budite svoji , negujte znanje i strručnost, životom rukovodite, poštovanje pokazujte. Ne stidite se.Ne ustručavajte se. Tajne učite.

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*