Prošlost je istorija, za mnoge budućnost misterija, za mudre sadašnjost je najbitnija.

Jedno lepo veče kada su prisutni učili kako metafizičkim sistemima stvoriti dobru budućnost. Metafizičke tajne otišle su ove noći u mnoge gradove i mesta u Srbiji, od vrha Vojvodine do predzadnje stanice juga…Najveći poklon za sve nove generacije jesu tajne koje se uče, praktikuju, čuvaju i prenose u nasleđe,,,tajne srećnog života.

 

U okviru programa ,Kikindsko kulturno leto 2021’ u organizaciji Kulturnog centra Kikinda jedan od događaja bili je i jedinstveno predavanje ,Čudesni svet Feng Shui ja – Sandra Drinčić’. Prvi put na sceni narodnog  pozorišta, u prelepom i glamuroznom ambijentu, uz obilje konkretnih i praktičnih metafiičkih tajni, uživao je svaki posetilac.

*ako uskladiti sebe sa frekvencijom doma svoga
*umetnost stvaranja zadovoljstva i sreće u prostoru
*žena kao simbol stabilnosti u domu
*muškarac kao stvaralac mogućnosti
* medicina stanovanja (uticaj prostora na psihosomatska obolenja)
*sistemi ,lečenja’ prostora bile su samo neke od delova tematike naučene ove prelepe večeri.

Pink.rs – Najveći Feng Shui stručnjak otkriva

Zahvaljujući gradonačeniku Kikinde koji je potvrdio ukidanje mera par sati pred početak događaja, u organizaciji Kulturni centar Kikinda održano je predavanje Feng Shui tajne – Sandra Drinčić.

 

Od rezervacije sale na sat vremena, do (neplanski) kontinuiranih 4.5 sata predavanja i odgovora na pitanja sala Narodnog pozorišta bila je ispunjena ushićenjem, oduševljenjem, suzama i smehom.

Bitno je, da je svako srce otišlo svom domu srećno, nasmejano i zadovoljno.

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*