63. Međunarodni beogradski sajam knjiga održan je od 21. do 28. oktobra 2018. godine. I ove godine je Feng Shui Institut bio jedan od izlagača u Hali 1 na galeriji. Ove godine štand Feng Shui Instituta urađen je u skladu sa statusom JPOA – Javno Priznat Organizator Aktivnosti obrazovanja odraslih lica po rešenju Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ovogodišnje izlaganje na sajmu knjiga, osvežila su dva nova štampana izdanja:

Knjiga: Feng Shui tane za tinejdžere. Zahvalnost za ovo izdanje može da se upriliči mnogobrojim školarcima koji su se iskreno raspitivali za njihove sobe, lakše učenje i druge metafizičke tajne. Oni su bili pokretači ideje za pisanje ove knjige.

Karte bogatstva usrećili su one koji na zabavan način žele d anauče metafizičke tajne. Energijom novca treba naučiti rukovoditi, pa makar to bilo i u ovoj formi štampanog izdanja.

Izlaganjem dela asortimana širokog spektra proizvoda za rad na nekretninama izloženom  na štandu, posetioci su mogli da se uvere u specifičnost i raznovrsnost datih proizvoda, čiji celokupan dijapazon možete da pronađete u našem online shop-u, ili u našem Feng Shui shop-u (na adresi Terazije 5, 11000 Beograd).

                           SLIKE                                                          VIDEO

      

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*