Nakon dugogodišnjeg iskustva stečenog radom na terenu i izdanjem 11 knjiga i 7 časopisa, na osnovu uvida glavne potrebe duše svakog klijenta, učenika i onog koji je zainteresovan za više sfere svesti, vlasnica Feng Shui Instituta Sandra Drinčić, ove godine prvi put je organizovala održavanje vrlo specifičnog i neophodnog  seminara vezanog za sve vrste sreće u prostoru i oko osobe.

U Feng Shui metafizičkoj nauci, dom je energetski nerazdvojan sa osobom koja ga koristi. Kako uskladiti frekvenciju prostora sa biopoljom osobe, sa rezultatom velike sreće i blagostanja, bila je svrha ove vrste edukacije.  U osnovi drevnih tajni i jeste kontrola osnovne životne energije, Qi energije u prostoru. Feng Shui usklađuje okruženje osobe sa njom, ka najvišem dobru. Kakva je vrsta energije u domu, takva vrsta sreće osobu i prati.

Najlepše vibracije koje čovek može da stvori u svom domu jesu vibracije sreće. Kada osoba nauči da svoj dom i sve stvari u njemu voli, on  će početi sijati osećajem sreće. Svima će biti prijatno da borave u tom domu, i svi će se osećati zadovoljno.

Praktične naučene Feng Shui tajne za srećan dom omogućile su svim prisutnima da nakon ovog seminara stvore željene enegetske tokove u svojim domovima i životima a isto tako, da mogu i drugima da pomognu analizom na njihovim nekretnama jer pratičan deo seminara to je i obuhvatio.

SLIKE SA SEMINARA                                                                               PHOTO WALL

Praktičan deo seminara, osim rada na nacrtima, obuhvatio je i pisanje pisma svom budućem ja. Kolektivna pozitivna želja i namera, uvek stvara najvišu željenu vrekvenciju. Mnogo pozitivne enegije bilo je u sali pre namere pisanja pisma. Svi su uživali u toku seminara i najlepšu energiju osećaja sreće poneli su sa sobom.

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*