1. decembra 2018. godine, Feng Shui Institut “Sandra Drinčić” proslavio je 10 godina uspešnog poslovanja. Proslava je održana u event centru “Promenada” uz posebno osmišljen i veoma interesantan program u kojem su svi uživali. Dosta emocija ove večeri se pokrenulo, prikazano je i dosta profesionalnog rada ali i privatnih događaja koji su vlasnicu Feng Shui Instituta izveli na metafizički put.

 

Ove noći bilo je mnogo razloga za slavlje. Kontinuiran dugogodišnji rad centra za obrazovanje, profesionalni rad na terenu i rad sa mnogobrojnim  klijentima, održavanje seminara, predavanja i praktičnih radionica  širom regiona, izdavačka delatnost Instituta koja je krunisana kontinuiranim dugogodišnjim učestvovanjem na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, izuzetno pozitivna projekcija poslovanja Feng Shui Shop-a (isti se nalazi na adresi Terazije 5, Beograd) koji je, definitivno, postao mesto gde klijenti iz čitavog regiona rado navraćaju, ulazak vlasnice Instituta, Sandre Drinčić, u “Oxford’s Book of Successful People of Serbia 2015/2016”, što je i definitivna potvrda uspešnosti i validnosti njene vizije kao edukatora i preduzetnice.

Organizacija i održavanje najveće besplatne Feng Shui praktične radionice ne samo na Balkanu, nego i u Evropi ispred Ušće Shopping centra, pod nazivom ,ROYAL FENG SHUI WEEKEND’ bio je jedan od najvećih humanitarnih događaja.  Preko 200 učesnika praktične radionice donelo je nacrte svojih neketnina kako bi na njima uradili Feng Shui analize i projekat korekcije, najbolji učenici Feng Shui Instituta. Status Javno Priznat Organizator Aktivnosti obrazovanja odraslih lica po rešenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Feng Shui Institut je i u 2018. godini opravdao na najbolji način.

DOLAZAK ZVANICA                                                                           GALERIJA SLIKA

        

PHOTO WALL                                                                          MUZIČKI PROGRAM

        

Muzički program vodili su Tomislav Milićević Toca band,  i imali su mnogobrojnu podršku počevši od fenomenalne Dane Karić  koja je mnoge iznenadila i očarala njenim glasom, preko drugog glasa iz ,Nikad nije kasno’ Vesne Kuprešak, do zaposlenih na Feng Shui Institutu. Mnogi su, neplanirano imali mikrofon u svojim rukama.

 

MASTER CHEF                                                                                       ROYAL TORTA

        

Kako bi proslava održana na nivou koji će očarati svakog gosta, organizacioni tim se potrudio da obezbedi fenomenalnog Master Chefa Radomira Rašu Vlačića, koji je na spektakulaan način izveo kulinarski performans i koji je pored tog,a bio zadužen za jedinstven švedski sto.

Royal torta u stilu kakav i dolikuje specifičnom poslovanju Feng Shui Instituta, dočarala je sveukupan događaj.

 

VIDEO

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*