U prelepom ambijentu luksuznog hotela ,Esplanade’ u Zagrebu, održan je jedinstven seminar na kojem su prisutni naučili obilje praktičnih metafizičkih tajni. Jednostavno , suština ovog učenja je stvoriti život kakav osoba želi da ima.

U svojoj osnovi Feng Shui se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila (vremena i prostora) i interakciji energije ova dva faktora sa osobom koja prostor koristi (odnos: nebo – čovek – zemlja), a svrha je uravnoteženje svih energija kako bi se postigao sklad i sreća.
Feng Shui je naučna disciplina koja otklanja sve oblike energetskih blokada unutar doma i time omogućava dobro zdravlje, prosperitet i dobar „pogled u budućnost“ korisnicima prostora. Na seminaru ,Postani Pikaso svog života’ prisutni su naučili kako otkloniti energetske blokade u domu, osetiti boljitak nakon toga, kako poraditi na aktivaciji tri ključna aspekta života: zdravlje, ljubav i novac.

Ambijent luksuzne ,Esplanade’ upotpunio je jedinstvenost ovog seminara jer metafizičkim putevima na ovakav događaj uvek dođu oni kojima je u tom momentu ,dato’ da nauče posebna znanja jer su u nekoj trenutnoj životnoj prekretnici.

SEMINAR                                                                                       PHOTOWALL

ATMOSFERA                                                                                               VIDEO

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*