Feng shui ne samo da pomaže u uređenju doma i doprinosi blagostanju, već nam omogućava da jednostavnije organizujemo svoj život kroz usmeravanje i fokusiranje energije.Svi smo mi bića prirode i kao takvi smo u neprekidnoj vezi sa svime što nas okružuje. Ono što ,vidimo’ ispred svog doma i oko sebe, ono čime smo okruženi kroz svakodnevicu, ima uticaj na naše živote, kako energetski tako i emotivno.

Ova važna tema, koja već godinama zauzima sve veći značaj u najvišim državnim i elitnim krugovima, ali i medijima i opštoj javnosti, bila je fokus dešavanja na platou ispred Ušće Shopping Centera tokom prvog vikenda u septembru 2018.

Mnogobrojni posetioci imali su jedinstvenu priliku da prisustvuju i budu deo najveće praktične feng shui radionice na Balkanu, koja je organizovana od strane Centra za obrazovanje – Feng Shui Institut Sandra Drinčić. Najbolji učenici Feng Shui Instituta pokazali su svoje praktično znanje radom na nacrtima nekretnina i poslovnih prostora prijavljenih učesnika.

SLIKE SA PRAKTIČNE RADIONICE

Kako svesno i nesvesno utiče na naše živote, medicina stanovanja, Space Clearing tehnike pročišćenja prostora, radiestezija i neutralizacija negativnih štetnih zračenja, bile su samo neke od Feng Shui tema o kojima su posetioci mogli da čuju više i da nauče kako da ih primene u svom životu. Pored vlasnice Feng Shui Instituta Sandre Drinčić i njenih mnogobrojnih predavanja redovni predavači Feng Shui Instituta, Ivan Filipović – dipl, inž. arhitekture i Strahinja Trifunović – dipl. inž. menadžmenta i NLP master deo svog znanja i praktičnih primera, podelili su sa posetiocima.

SLIKE SA PREDAVANJA

Posebno interesovanje izazvale su “1 na 1” sesije sa edukovanim Feng Shui praktičarima, a naročito predavanja i pokazne vežbe Qi Gonga najpriznatijeg eksperta u regionu u ovoj oblasti, Sandre Drinčić, koja je sa posetiocima nesebično podelila svoja znanja i dugogodišnja iskustva na projektima velikih kompanija, kao i na mnogobrojinim personalizovanim projektima u državama vam teritorije Balkana.

VEŽBE QI GONGA

Organizacijom najvećeg Feng Shui događaja u regionu, Sandra Drinčić je ukazala da Feng Shui nije trenutna metoda kojom osiguravamo kratkoročni prosperitet na poslu ili u ljubavi, već trajno opredeljenje kojim čovek može da utiče i upravlja tokom svog života i svoju energiju usmerava u pozitivnom pravcu.

Feng Shui Institut osnovan je 2008. godine od strane Sandre Drinčić, diplomiranog Feng Shui & Space Clearing stručnjaka i predavača, Soma Health terapeuta i sertifikovanog Business Academy preduzetnika, a sa ciljem da se ljudima pruži edukacija kako bi mogli da pomognu sebi i osete promene u svojoj okolini, te i da, nakon mnogo vežbe, učenja i truda, pokušaju da pomognu i drugima. Ovo je jedini centar za obrazovanje iz oblasti Feng Shui nauke koji ima status JPOA-Javno Priznat Organizator Aktivnosti obrazovanja odraslih lica po rešenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

Nevena Martinović
PR and Communications

ROYAL U SRBIJI                                                                                        PHOTO WALL

ATMOSFERA                                                                                             POSTAVKA

 

Snimke i video predavanja možete pogledati na našem YOUTUBE kanalu.

By :
Comments : 0

Leave a Reply

*